Kaartverkoop 'Vlucht van Omid' is gestart

Deze herfst staat in het teken van het project 'Vlucht Simulator'. Hiervoor is het waargebeurde verhaal van Omid Aghondi omgezet naar een theaterbeleving, genaamd 'Vlucht van Omid'. In november is deze voorstelling te zien.

Maak kennis met Omid Aghondi. Hij leeft en werkt in de stad Groningen. Aan niets is te merken dat hij als kind veel heeft meegemaakt. Toch heeft hij een groot verhaal te vertellen. Dat brengt hij naar buiten. Eerst als boek, daarna op scholen en nu in de vorm van een theaterbeleving. Vlucht van Omid is op 18, 19 en 20 november voor het eerst te zien bij Humanitas Groningen.

vlucht van omid
© René de Boer, voorstelling Vlucht van Omid

De voorstelling gaat over Omids herinneringen aan zijn thuisland, hoe het voelt om een vertrouwde omgeving te moeten verlaten, een ingrijpende vlucht, het opbouwen van een nieuw leven in Nederland en over hoop.

Ticketverkoop

Toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via Cultuurkaartje.nl.

Het project
Het waargebeurde verhaal van Omid wordt verteld in meerdere vormen: beelden, verhalen en belevingstheater. Het doel is om 'het onzichtbare' zichtbaar te maken - individuele en verborgen verhalen naar boven brengen - zodat onze kijk op de wereld kan veranderen. Het verhaal van Omid wordt op een laagdrempelige manier gebracht, zodat het voor iedereen te begrijpen en te volgen is. Bekijk onze projectpagina voor een uitgebreide beschrijving.

Met de komst van deze voorstelling wordt het verhaal van Omid zichtbaar voor een breed publiek en daar zijn wij trots op. Graag tot ziens bij de theaterbeleving!

Makers
Spel: Omid Aghondi, Nijs van Heerwaarden en Hanneke Hoitink
Regie en productie: Dio van Velden

Vlucht van Omid – Vlucht Simulator is een productie van Stichting BeeldBepalend.

Fotografie: © René de Boer