Disclaimer

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gedupliceerd / vermenigvuldigd. Het is niet toegestaan om afbeeldingen van deze site te kopiëren, in welke vorm dan ook. Wil je een afbeelding gebruiken, neem dan contact met ons op.

Volledigheid, actualiteit en juistheid van gegevens

We besteden voortdurend zorg en aandacht aan de inhoud van deze site. De volledigheid, actualiteit en juistheid van de geboden informatie kunnen we echter niet garanderen. Aan de informatie en de afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Kom je verouderde of onjuiste informatie tegen of werkt een bepaalde link niet? Neem dan contact met ons op.

Wijzigingen site

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Als je zelf verouderde of foutieve inhoud op deze site aantreft, stellen we het erg op prijs als je dat laat weten via het contactformulier.

Privacy

Het spreekt voor zich dat we zorgvuldig omgaan met privacygegevens. In het Privacy Statement staat beschreven hoe we omgaan met jouw gegevens wanneer je deze website gebruikt.